سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد

طرح مجلس برای جبران خسارت سیل‌زدگان

نماینده پلدختر ضمن تشریح پیشنهادات رئیس مجلس شورای اسلامی از تصمیم مجلس برای تدوین طرحی در خصوص جبران خسارت سیل‌زدگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 06
کد خبر: ۷۸۵۵
به گزارش راهبرد معاصر ، حمیدرضا کاظمی، نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بر اثر سیل اخیر خسارت‌های زیادی به مردم این منطقه وارد شده است، گفت: بر اثر سیل ارتباط 60 روستا قطع و پل‌ها تخریب شده و همچنین جاده‌های اصلی از بین رفته است.
  
وی با ابراز اینکه مردم بر اثر سیل خانه و اموال خود را از دست دادند، افزود: با توجه به اینکه بازسازی و ساخت منازل مردم زمان‌بر است، بنابراین درباره استقرار کانکس و ایجاد کمپ موقت با وزیر کشور گفت‌وگوهایی انجام شده است.

کاظمی ادامه داد: وزیر کشور با موضوع اسکان موقت موافق بود، البته عنوان شد که باید در این زمینه نظر موافق مردم را نیز اخذ کرد.

این نماینده مجلس با اشاره به حضور لاریجانی در مناطق سیل‌زده و جلسه ستاد مدیریت بحران، اظهار داشت: رئیس مجلس در این جلسه اعلام کرد که مجوز برداشت از صندوق توسعه ملی را از مقام معظم رهبری برای جبران خسارت سیل‌زدگان دنبال خواهد کرد و اگر دولت لایحه‌ای برای بحث جبران خسارت مردم نداشت، مجلس روز یکشنبه طرحی را در این زمینه تدوین می‌کند.

نماینده مردم پل‌دختر در مجلس تأکید کرد: فردا جلسه مشترک دولت و مجلس در صحن علنی پارلمان درباره بررسی وضعیت مناطق سیل‌زده و نحوه امدادرسانی با حضور تمامی وزرای درگیر با اتفاق اخیر برگزار می‌شود.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار